sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Boden: AW14

Brittiläinen BODEN tekee ihanan värikkäitä ja leikkimielisiä vaatteita lapsille. Bodenia ei myydä Suomessa mutta netin kautta tilaaminen on vaivatonta ja nopeaa.
Tässä vilkaisu heidän tulevan syksyn tarjontaan.

All the photos: Boden AW14

Ihanan pirteältä ja värikylläiseltä näyttää Bodenin tuleva syksy! :)


4 kommenttia:

 1. Ihanan värikkäitä ja lapsille sopivia! ei liian aikuismaisia :) millainen mitoitus bodenin vaatteissa on? ovatkohan mitoitukseltaan pieniä? entä onko laadusta kokemusta?

  VastaaPoista
 2. Mun täytyy kohta lakata lukemasta tätä blogia, kun aina vain löytyy liikaa uusia ihanuuksia, joita täytyy ostaa ;) Enpä olisi uskonut, että tykkään mistään, mitä kuvaillaan värikkääksi, mutta nämä on jotenkin sopivan värikkäitä, ei liikaa.

  VastaaPoista
 3. Heippa! Meillä on ollut vasta kaksi Bodenin mekko sieltä BabyBoden puolelta, ne olivat mitoitukseltaan aika hyvin kokoaan vastaavaa, eivät ainakaan reiluja. Laatu vaikutti todella hyvältä! :)

  VastaaPoista
 4. Jonna: mulla ihana sama! Brittiläisessä tyylissä kiehtoo kovasti jonkin, vaikka munkaan silmää ei liian kirjavat yleensä miellytä niin kovasti! Varsinkin nyt syksyksi tuntuu että haluaa enemmän keltaista, pinkkiä, violettia ja petroolia jne. Villaa ja ihania neulosjuttuja! Älä vielä lopeta, liikaa syksyn ihanuuksia on vielä esittelemättä! ;)

  VastaaPoista