torstai 5. kesäkuuta 2014

KappAhl: kurkistus syksyyn

Nyt kun näitä syksyn mallistoja on julkistettu runsaasti, niin eihän näitä malta hautoa sinne loppukesään asti. Ja sitäpaitsi melkein kahden kuukauden päästä näitä pääsee jo ostelemaankin (tällälailla helteillä se tosin tuntuu vähintään kuudelta kuukaudelta!).
Eli kurkistetaanpa seuraavaksi KappAhlin syksyyn. Värit ovat ihanan syksyisiä ja syviä, ja varsinkin pienten lasten Newbie-mallistosta löytyi todella kauniita vaatteita!
Ulkovaatteissa on tulossa aikamoisen herkullisia kuoseja ja KAXS-malliston teknisissä toppavaatteissa on tuttujen värien, pinkin ja turkoosin, lisäksi myös mm. army-vihreää ja upeita oransseja tehosteita. Oranssi taitaakin olla ensi talvena kova trendi, sitä tulee löytymään myös mm. Reiman tulevasta mallistosta!Tyttöjen vaatteissa näkyy voimakkaimmin violetti, tumma pinkki, musta, harmaa sekä persikkainen roosa. Myös leopardikuosi sekä dalmatialaisen pilkut tulevat taas.


Myös pojille on tulossa aika kivoja uutuuksia. Varsinkin poikien osalta syksyn Hampton-mallisto on aika lupaava!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti