keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kesäkuun kirppislöydöt

Kesäkuussa olen pitkästä aikaa ehtinyt hieman kirppiksille ja niin se kirppiskärpänen pääsi taas vaivihkaa puraisemaan, muutaman siistin ja halvan löydön siivittäminä! Huonokuntoisia markettivaatteita nuo paikat ovat edelleen täynnä mutta ai että kun joukkoon mahtuu välillä superhalpoja helmiäkin. Yhdessäkin pöydässä oli useampi hyväkuntoinen PdL:n paita ja mekko 5-8 euroa kappaleelta! Harmi vaan että koot olivat liian pieniä.
Tyttöjen ihanuuksia tursuilevat pöydät on ihanan helppo koluta läpi: kun kotona on pelkkiä tytöntylleröitä voi samasta pöydästä löytää useita eri kokoisia vaatteita. Ja tuntuu muuten, että poikien kirppisvaatteista ei edes löydy sellaista tyyliä, josta itse pojilla tykkään.
Pitemmittä pölinöittä tässä kesäkuun kirppislöydöt, jotka on tehty kaikki Vantaan Jane-kirppiksellä. Näissä kivoissa perusvaatteissa oli hinnat erittäin kohdillaan, kaikki 1-3 euroa kappale! Koot ovat osin hieman reiluja, sillä tarkoituksena oli ostaa hyväkuntoista perusvaatetta syksyä varten.Vaatteisiin sopivia hiusjuttuja löytyi tietysti jo valmiiksi meidän massiivisesta asustevarastosta: panta ja vaaleanlila rusettipinni H&M:ltä. Ainakin pantoja on edelleen myynnissä.


Tämä luumunvärinen hame iski kirppiksellä silmiini heti. Kun näin tämän, keksin heti, että siinäpä on oiva kappale tuunattavaksi. Puuvillahameen alushamoseen on helppo itse ommella vaikka pitsiä tai tylliä, lisää runsautta tuomaan. Kuvassa ompelutyö on vielä tekemättä ja pitsiä ja tylliä vasta soviteltu hameen alle. Toivottavasti lopputulos on yhtä hieno kuin kuvittelen sen olevan!


Nythän on muuten jo korkea aika alkaa hamstraamaan syksyksi ja talveksi vaatetta! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti