maanantai 2. kesäkuuta 2014

Punainen pulma

Viikonloppu meni muilla mailla ja vasta sunnuntaina ehdin nappaamaan tytöistä asukuvat. Punainen/sininen/valkoinen oli tällä kertaa päivän väritys ja suurinosa vaatteista oli vanhoja ja sopivia rymyilyyn. Meiltähän siis löytyy tyttöjen vaatekaapista ehkä yhteensä 6 vaatetta joissa on punaista! Jostain syystä väri rajoittuu meillä lähinnä jouluun ja tytötkin puhuvat siitä aina "tonttujen värinä". Äiti taitaa olla hieman värirajoittunut kun se pinkkikään ei enää jostain syystä miellytä!?


Molemmilla oli jalassaan Nextin rantakengät, joilla pystyi huoletta juoksemaan rannan ja hiekkalaatikon väliä, ei haitannut vaikka kengän kärjet tai varpaat kastuivat. 
Pienemmän pirkon punainen mekko on PO.Pin, oli meillä joulunakin käytössä ja näitä kuvia katsellessa on edelleen hieman vaikeaa suhtautua siihen kesämekkona. Tummansinisen kanssa kuitenkin ihan yllättävän kiva ja varsinkin valkoinen raikastaa kokonaisuutta. Tai ehkä en vaan osannut yhdistellä vaatteita oikein kun lopputulos ei miellytä!
Hmm...en taida vieläkään oikein rakastaa punaista! Paitsi kerran vuodessa.


4 kommenttia:

 1. Punaista käytetään myös meillä vain jouluna mutta nuo kokonaisuudet toivat mieleen ihanan mansikkakesän!!! Upeat kuvat kaikki! T. Satu T :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos "Satu T"! :D Mä toivon että tykkäisin punaisesta enemmän, ehkä tässä kesän aikana vielä kokeillaan lisää erilaisia asuja joissa vähän punaista! En luovuta ihan vielä!

  VastaaPoista
 3. Ihana farkkuhame!!! mistähän se on?? :) Minäkään en oikein punaista osaa käyttää tytöllä. Pojilla sitä on ehkä hieman enemmän. =D

  VastaaPoista
 4. Farkkuhame on ostettu H&M:ltä vuosi sitten. Punainen on kyllä tosi ihana väri pojille!!! :)

  VastaaPoista