tiistai 4. helmikuuta 2014

Billieblush kevät/kesä 2014

Ranskalaisen Billieblushin kevät/kesämallistot saapuvat pikkuhiljaa myyntiin, ja tässä muutamia makupaloja tulevasta. Tyllihameita on mukana PALJON. Aiemmista mallistoista tutut hamoset ovat nyt keväällä saaneet ylleen mm. kultaisia palloja ja hileitä. Kultaiset yksityiskohdat, sekä pienet neonvärien pirskahdukset maustavat muitakin vaatteita! Ihania asuja modernille prinsessalle.

Kuva: Billieblush

Tämä hieman läpinäkyvä sadetakki on hieno, kääntää varmasti päät harmaana sadepäivänä. Neonpinkki ja kulta on näyttävä yhdistelmä muotitietoisille pienille mimmeille! 


Kirkkaita värejä on myös BB:n jalkinemallistossa. Tässä räväkät paljettitennarit ja ihanat hileballerinat.
Billieblushilla on kyllä taas aivan supermakeita yksityiskohtia. Ideat ovat jotenkin ihanan uusia ja ennennäkemöttömiä, mikä on todella piristävää!

Kuva: Kiddi Clobber

Odotan innolla, että näen näitä tuotteita livenä! Vaikka iso osa ei ole aivan meidän lasten tyylisiä, on näissä todella makeita juttuja. Veikkaanpa, että tänä keväänä meille tulee ensimmäistä kertaa BB:n vaatteita...:)

Vinkki! Little Copenhagenin kantikset saavat Billieblushin tuotteista -10% alennuksen tämän viikon perjantaina ja lauantaina (7.2.-8.2.14).

(Kuvat: Billieblush & http://kiddiclobber.blogspot.fi/ )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti