keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Kevätjalat

Lumet ovat sulaneet lähes kokonaan täältä Etelä-Suomesta ja meidän etupiha on jo lakaistu hiekasta pyöräilyä ja potkulautailua varten. Tilanne on kyllä erikoinen kun ottaa huomioon, että on edelleen helmikuu! Omasta lapsuudesta muistuu mieleen se ihana tunne kun sai vetää ensimmäistä kertaa keväällä uudet lenkkarit jalkaan: miten kevyt niillä oli juosta, hiekan rahistessa ihanasti kenkien alla. Kevään tulo on joka vuosi yhtä riemukasta ja jotenkin lupaavaa aikaa. :)

Vaikka tämä kevään aikainen tulo on ollut ilmoilla jo pitkään, tuli silti pieni hoppu alkaa hankkimaan lapsille kevätkenkiä! Otetaanpa siis kenkäpostaus nro yksi tähän kohtaan kun nettikauppoja on tullut surffailtua ahkerasti. Aloitetaan pienempien tyttöjen kengistä.

Sekalaisia merkkejä paikoista Ecco, Stockmann, Zalando, Boozt:

DINSKO:Ja sitten isommille tytöille erilaisia kenkiä kevätkeleihin!Vaaleita ja kauniita kenkiä löytyy vaikka miten paljon mutta mistä tytölle kauniit ja TUMMAT kengät ulkoiluun? Poikien puolella on aina paljon tummia vk-kenkiä mutta yleensä esim. sinisillä, vihreillä tai turkooseilla tehosteilla. Saa vinkata jos joku löytää tytöllekin sopivat tummat lenkkarit/vk-goret! :)

Myöhemmin luvassa kenkäpostaus nro 2: Kesäjalat!

2 kommenttia:

  1. olis ollu kiva jos postauksessa olisi ollut hintatietojakin

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiitos kommentista! Mietittiin hintojen laittamista mutta kun huomattiin, että ne vaihtelevat hieman, niin ajateltiin että jätetään osasta ne pois ja laitetaan sen sijaan kokotiedot. Kannattaa mennä vertailemaan hintoja tuonne nettikauppoihin! :)

    VastaaPoista