sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Viikonlopun kuulumisia

Hyvää laskiaissunnuntaita! Ihanaa kun maaliskuu on alkanut.
Koko perhe alkoi vihdoin osoittaa mahataudista parantumisen merkkejä ja minä tein eilen pienen ostoskierroksen vanhimman tyllerön kanssa. Neiti on kyllä mitä mainiointa shoppailuseuraa! Kumpparit olivat jääneet syksyltä pieniksi ja suuntasimme ensimmäisenä Reiman Outlet-myymälään sovittamaan uusia. Tämä väri ja malli oli jo aiemmin valittu tulevan käyttäjän kanssa yhteistyössä ja kumpsut olivat livenä vielä ihanammat mitä kuvissa! Hintaa näillä on 29,90 euroa ja koot 25-38.


Itse hullaannuin näistä kauniista ruskeista yksityiskohdista, varsinkin varren takaosassa. Tytönkin mielestä "lenksut" olivat hyvät, sillä ne auttavat kumppareiden jalkaan vetämisessä. 


Ostimme kierroksellamme myös lisää näitä hyviä tummansinisiä pinnejä H&M:ltä sekä aivan ihanan pannan, joka osui silmääni pinnien lähettyviltä! Eihän me uusia pantoja tarvittaisi mutta tämä oli vaan pakko saada. Salaa haaveilen, että voisin itsekin käyttää rusettipantoja näyttämättä aivan toopelta!


Reissun tärkein hetki tytölle oli itse tienaamiensa rahojen käyttäminen johonkin mieluiseen. Ensin hän puhui mekoista ja laukuista mutta ZARAN lastenosastolle käveltyämme oli valinta HETI aivan selvä. Olin varautunut ostamaan nämä ballerinat hänelle ihan itse mutta tyttö halusi väkisin käyttää rahansa juuri näihin. Onneksi äidin ja tyttären maku tuntuu yhtenevän edes välillä (Hello Kittyt alkaa VIHDOIN olla out!). Nämä aarteet pysyivät visusti jaloissa koko loppuillan.


Lauantaina myös retkeiltiin metsässä ja siitä muistona on nyt kasa ulkovaatteita, joille on buukattu täksi illaksi tapaaminen sappisaippuakaverin kanssa. Olipa taas fiksua valita vaaleanpunaiset rukkaset tuonne rapakeleihin!


"Onneksi" tänään sunnuntaina sateli lunta niin toiset ulkovaatekerrat eivät rapaantuneet pesukuntoon laisinkaan! Takapihan surkea lumiukko oli kovasti kutistunut mutta vielä pystyssä. Harvinaisen vähäluminen laskiainen kyllä oli!


Mielenkiinnolla odotellaan nyt, että mihin suuntaan nämä säät lähtevät kehittymään! Tuleeko talvi takaisin vai alkaako kevät ihan todenteolla. Tekisi kyllä jo kovasti mieli heittää talvikamppeet kaappiin. :)
Hyvää viikkoa kaikille, toivotaan että maaliskuusta tulee erityisen aurinkoinen!

2 kommenttia:

  1. I-ha.naa <3 kevät tekee tuloaan :)
    Pienet shoppailuhetket on kyllä piristystä arkeen.

    Tervetuloa seuraamaan myös minun uutta blogiani http://pieniasuuriaihmeita.blogspot.fi/ :) Tervetuloa!

    VastaaPoista
  2. Moi Sonja! Tervetuloa mukaan! Tulen mielelläni tutustumaan sinun blogiisi, kivaa saada uutta luettavaa. :)

    VastaaPoista