tiistai 11. maaliskuuta 2014

ROK clothing: ihania second hand-vaatteita Amerikasta!

Pääsin vihdoinkin käymään uudessa ROK Clothing-myymälässä sen Tuusulasta muuton jälkeen. Nyt liike on avattu todella hyvien liikenneyhteyksien päähän Helsingin Viikkiin (Koetilantie 1 B, sisäpiha). Jopa Espoosta pääsee näppärästi yhdellä bussilla paikalle. Autolla jos tulee, voi parkkeerata ihan liikkeen eteen sisäpihalle. Pihalla on sopivasti myös leikkipaikka liukumäkineen!

Viikin ROK on auki todella joustavasti, asiakkaiden tarpeidenkin mukaan. Myymälän facebook-sivuilla Minna tiedottaa aukioloajoista, jotka vaihtelevat viikottain. Kannattaa myös soitella suoraan Minnalle jos ajankohdat eivät meinaa sopia itselle, sillä hän pitää myymälää usein auki asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Useana päivänä ROK on auki klo 18 asti ja lisäksi viikonloppuisin ainakin toisena päivänä! :)


Minna oli taas niin iloisena vastassa ja vaatteiden penkomisen lomassa oli kiva jutella niitänäitä. Kesävaatteita on nyt runsaasati esillä ja takahuoneessa oli vielä paljon lisää myyntiin tulevia. Valikoimat vaihtuvat viikottain! Minna antoi myös mahdollisuuden käydä varastossa penkomassa mutta oma aikataulu ei antanut periksi. Varsinkin toppeja, farkkuja, shortseja, hameita ja mekkoja oli kymmenittäin esillä ja karsin meidän ostokset lopulta neljään vaatteeseen. "Yllättävät" värit taas kerran. ;) Haikeudella jätin muutaman Gymboreen mekon ostamatta...


Neuleliivi maksoi vain 3,50 euroa, on vielä pikkuisen reilun kokoinen. Denimhame tyllireunalla oli 6,50 euroa, keltaiset shortsit 2,50 ja sinivalkoinen  pitsimekko 8 euroa. Olen niin tyytyväinen näihin löytöihin, kaikki ovat uudenveroisia! :)


Vierailu sujui yhden lapsen kanssa näppärästi kun leikkinurkkauksessa oli legoja, autoja ja leikkikeittiö ihanine leikkiruokineen. Äiti sai rauhassa käydä kaikki rekit läpi kahteen tai kolmeen kertaan. ROK myy runsaasti vaatteita esimerkiksi merkeiltä Gymboree, Old Navy, Cherokee, Carter's, Gap, Land's end ja niin edelleen. Jos jenkkivaatteet ovat vieraita, Minna auttaa mielellään kokoasioissa ja muissakin kysymyksissä. :)


Jos laadukkaat ja hyväkuntoiset second hand-vaatteet kiinnostavat, kannattaa käydä katsomassa liikettä. Konsepti on aivan mahtava: hinnat ovat kirppistasoa mutta vaatteet ovat todella hyväkuntoisia, sanoisin uudenveroisia (joukossa myös täysin uusia!), ja ihanasti siistissä järjestyksessä koottain eikä joukosta takuulla löydy huonokuntoisia rättejä!


4 kommenttia:

  1. Oi että, tuonne olisi kiva päästä shoppailemaan. Vähän vaan turhan kaukana itselle sijaitsee.

    VastaaPoista
  2. On kyllä ihana paikka! Ja ihana omistaja! :)

    VastaaPoista
  3. Ehdottomasti meidän vakkari paikka! Sinne tullaan vaikka kauempana asutaankin :) Kiitos Minna ja Kaide!

    VastaaPoista