tiistai 18. maaliskuuta 2014

Hulluna huiveihin

Olen siis aivan rakastunut erilaisiin huiveihin. Aluksi en osannut lapsilla käyttää huiveja, ne tuntuivat turhilta ja jotenkin "ylimääräisiltä". Esikoinen kuitenkin innostui n. 2-vuotiaana huiveista ja erilaisista pipoista ja siitä se mopo lähtikin sitten keulimaan. Nyt meillä tursuilee kaapit pipojen lisäksi erilaisia huiveja, joita käytämme kaikki tytöt vuorotellen. Mikäs sen kivempaa kun voi lainailla!

Samalla kun tein varmaan viidennettä inventaariota kevätvaatteista, kaivoin myös vanhat huivit pipoineen esille. Uusia huivejakin on tullut ostettua viimeisen kuukauden aikana kolme kappaletta. Vai neljä?


1. H&M pitsipipo ja ruusuhuivi, vanhempaa mallistoa.
2. PimPamin velour-välikausipipo perhosella (tilauksesta), sekä itse ommeltu kaulahuivi.
3. H&M valkoinen neulemyssy ja H&M aikuisten puolen huivi, tämän kevään ostoksia.
4. Bogi (Stockmann) myssy ja Lindex huivi, kumpikin vanhempaa mallistoa.


5. Mudan värinen pipo Little Maya (tilauksesta) ja POMPdeLUX roosan värinen huivi.
6. Lindexin raitapipo ja POMPdeLUX tummansininen huivi. Kaikki tämän kevään ostoksia.


Sitten vielä sekalaista sakkia tyttöjen vaatekaapin uumenista. Bogin keltavalkoraidallinen huivi on vailla luotettavaa pipoystävää. Tästä kasasta käytän itselläkin tuota villaista moniväristä huivia (Accessorize), sekä Tommy Hilfigerin ohutta puuvillahuivia kultaisilla raidoilla. Ovat juuri ja juuri sopivan pituisia aikuisellekin. :)


Tämä on taas tämmöinen höpsötyspostaus, jota kirjoittaessa miettii naureskellen, että mitähän ihmiset mahtaa ajatella. Onneksi tiedän, että siellä lukijoissa on kymmenittäin yhtä hassuja friikkejä! Laittakaahan asustekasanne esittelyyn! ;)


2 kommenttia:

  1. Oi miten ihania!! Hiivatti, tuo ensimmäinen huivi oli juuri sellainen, jota kaipaan tytölle ensi syksyksi, ja tietysti juuri se on vanhempaa mallistoa. Pitää pitää silmät auki!

    Eli toinen asustefriikki täällä, hei. ;) Tähän mennessä olen keskittynyt omiin huiveihin sun muihin ihaniin turhakkeisiin, mutta toivon, että tyttö (kohta 1v.) on tulevaisuudessa yhtä kiinnostunut kaikesta "ylimääräisestä" kuin äitinsä.

    VastaaPoista
  2. Moi Minna! Noita ruusuhuiveja oli H&M alessa vielä joulun tienoilla! Toivottavasti löydät etsimäsi. :)

    VastaaPoista