lauantai 22. maaliskuuta 2014

Kevätkevätkevät!

Viimeisimmän ja mieltäni järkyttäneen lumisateen jäännökset sulavat vihdoinkin kovaa vauhtia pois! Oli makoisaa herätä kirkkaaseen auringonpaisteeseen: tuli heti tunne, että NYT se kevät on täällä. Tästä se alkaa. Piti oikein ostaa iso pullo simaa ja pari pääsiäismunaa. Lapsille piti myös heti pukea keväistä vaatetta päälle. Tämä ihana Vertbaudet'n keltainen t-paita tuli meille pari viikkoa sitten Ellokselta ja on kyllä ihan meidän kaikkien suosikkeja! Hintakin oli todella edullinen: 9,95 euroa. Kokoja on 86 ja 126cm välillä ja paitaa saa tämän vaaleankeltaisen lisäksi myös valkoisena.


Paidan kanssa sopii kivasti vaikka farkkushortsit tai esimerkiksi POMPdeLUXin harmaat pussishortsit. Neulosleggarit on Bogi-merkkiset ja ostettu jo viime keväänä.


Vielä hieman lisää kevätfiilistelyä. Kevät on kyllä aivan mahtavaa aikaa! On energiaa, uusia suunnitelmia ja ideoita syntyy yhtenään ja kaikkea jännää tapahtuu kun on avoimin mielin. Sitten tietysti myös viikko viikolta lähestyvä kesä! Lomasuunnitelmia, isojen kesäjuhlien odotusta, helteistä haaveilua ja mökkikauden aloitusta. Ihan parasta!No kura ei ole parasta. Paitsi lasten mielestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti