lauantai 15. maaliskuuta 2014

Satu Maaranen for Petit Bateau

Satu Maaranen on tehnyt yhteistyötä ranskalaisen lastenvaatebrändin, Petit Bateaun kanssa ja suunnitellut heille malliston, joka julkaistaan huhtikuun 29. päivä. Marimekollekin suunnitellut Maaranen voitti viime vuoden keväällä suuren ja merkittävän muotisuunnittelukilpailun Hyèresin muotifestivaaleilla Ranskassa, jonka myötä hänestä tuli yksi maailman tavoitelluimmista suunnittelijoista.


Maarasen kapselimallisto (eng. capsule collection: pienikokoinen mallisto) pitää sisällään yhdeksän erilaista vaatetta lapsille ja naisille. Tuotteet tulevat myyntiin 280:een Petit Bateau’n myymälään, sekä tietyille jälleenmyyjille maailmanlaajuisesti. Brändin tunnetut, kapeat raidat ovat muovaantuneet Maarasen visiossa kauniin aaltomaisiksi kuvioiksi, jotka hän on suunnitellut käsin maalaamalla.


Maarasen malliston inspiraationa ovat olleet mm. punavalkoraidalliset karkkikepit, sekä kolmivärinen hammastahna. Malliston korkealaatuiset tuotteet ovat hinnoiltaan erittäin kuluttajaystävällisia, lasten t-paidan ollessa n. 25 euroa ja naisten mekko n. 125 euroa.
Photos by Arnaud Lajeunie 
Maarasen yhteistyöstä kirjoitti mm. WWD issue 02/21/2014
Lisää Satu Maarasesta esimerkiksi täältä: HS.fi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti