tiistai 25. maaliskuuta 2014

Kinderit kevät/kesä 2014 (sis. alekoodi!)

Kotimaisen KINDERIT:in tuore kevät/kesä-mallisto on monipuolinen ja värikäs!


Kinderit on perustettu vuonna 1994 Helsingissä. Merkki valmistaa pääosin juhlavaa vaatetusta tytöille ja pojille, mutta myös mm. suloisia t-paitoja ja muita arkisempia vaatteita. Koot ovat vauvoista pieniin koululaisiin asti. Kinderit itse määrittelee tyyliään näin: "Kinderit vaatteet ovat klassisia ja hienostuneita. Niissä on palanen vanhanajan romantiikkaa ja lapsuuden pitkiä aurinkoisia kesiä. Kinderit design säilyy ajattoman kauniina lapselta toiselle."
Limenvihreä on ihanan virkistävää vaihtelua perinteisten punaisten ja pinkkien joukkoon! Omat silmäni nauliutuivat "yllättäen" myös kaikkiin sinisiin vaihtoehtoihin. Kinderitillä on kevään mallistossa paljon kivoja peruspaitoja, leggareita ja erilaisia hellemekkoja. Kuvat on lainattu yhteistyökumppanimme Pikku Helenen nettikaupasta.Tummanpinkki Cupcake-mekko on yksityiskohdiltaan ihanan tyttömäinen ja hintakin yllätti huokeudellaan. Tämä on suloinen kuin mansikka ja meidän isoimman tytön oma suosikki tästä mallistosta! Liehuhelmahan se olla pitää. :)


Pikku Helene-verkkokaupasta löytää siis nyt näitä ihanuuksia ja puodin omistaja Heidi halusi antaa teille lukijoille myös alekoodin käyttöön! Koodilla ihanuudet15 saa -15% alennuksen kaikista normaalihintaisista Kinderitin tuotteista. Alennus on voimassa kuun loppuun, eli 31.3.2014 asti. Postituskulutkin ovat vain 2,50 euroa kaikkiin tilauksiin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti