perjantai 14. maaliskuuta 2014

Tyttöjen POMPdeLUX-tilaus

Meidänkin POMPdeLUXit saapuivat Tanskanmaalta vihdoin, yli kahden viikon odottelun jälkeen. Tämän kevään tilaus olikin yllättäen erittäin maltillinen, vaikka mallisto sinänsä miellytti paljon enemmän kuin syksyinen. Kevään mallistossa on tytöille runsaasti mm. arkeen sopivia trikoomekkoja, joita olikin kaivattu kovasti. Meidänkin tyttöjen tilaus käsitti ihan vain tunikoita, mekkoja, shortsiasun, sekä ribbipaidat ja leggarit. Niin ja softshell-haalarin sekä asusteita! Juhlamekosta haaveilin mutta kauden The juhlamekko oli taas shelly-tyylisesti yläosaltaan hyvin löysästi istuva, joten se jäi ostamatta.


Sovittelin myös itselle paria erilaista toppia ja yllättäen jopa 146cm topit sujahtivat helposti päälle, eivätkä edes kinnanneet mistään. Mallit eivät sitten kuitenkaan olleet miellyttäviä, joten itselle ei tullut ostettua mitään. Lastenkin saldo jäi tosiaan pienehköksi mutta vieraat ostivat ihan hurjasti tavaraa ja kehuja kuului mukavista ja arkeen sopivista malleista! Kiitos vaan kaikki ihanat ystävät, kaverit, kaverinkaverit, tutut ja naapurit kun tulitte paikalle jopa aiempaakin sankemmalla joukolla! <3Nyt on taas sopivasti lisää vaaleanpunaista tyttöjen kaapeissa! Tämän kevään sävy yllätti vaaleudellaan mutta pidän kyllä tästä uudesta roosasta kovasti,  se on juuri sopivan "kalpea" sävy. :) Tässä vielä vierekkäin syksyn ja kevään rose.


Omien kutsujen aikaan ei vielä ollut tätä hurjaa polemiikkia laadun romahtamisesta mutta ensimmäisten pakettien saavuttua ei juuri muusta ole saanut lukeakaan. Yhdessä jos toisessakin Facebook-ryhmässä on näitä ruodittu oikein kuvien kera. Yllättävää on, miten paljon tunteita lastenvaatteet näyttävät herättävän äiti-ihmisissä! Sieltä täältä repeytyneitä helmoja, omituisia tahroja, huonoa ompelujälkeä, reikiä keskellä kangasta ja auki jääneitä saumoja jne. Kieltämättä nämä jutut luettuani syynäsin meidänkin vaatteet todella tarkoin ja "vain" yksi tuote pitää reklamoida heti. Harmi vain, että se oli juuri se ainoa ulkovaate ja nyt joutuu ostamaan jotain muuta tilalle.
Moni muukin homma tuntuu menneen pieleen Tanskassa ja ei voi kuin toivoa, että jonkinlaista ryhdistäytymistä tapahtuu pian ennen kuin maine kärsii vielä lisää.


Kaikenkaikkiaan kevään mallisto oli onnistunut ja tyyliltään ihanan perinteikästä Pomppia! Tulee ihan mieleen ne vanhat loistavat kaudet kuten SS11 ja AW11. Tämän kevään mallistosta pitää tehdä varmaan vielä yksi tilaus, sillä esimerkiksi sukat unohdin kokonaan meidän tilauksesta! :)

3 kommenttia:

 1. Mä jäin kanssa ilman sukkia, eikä siellä oikein ollut edes mitään mitä ostaa. Ei ollu polvisukkia!! Mä muutnkin jäin tosiaan hiukan kylmäks tän kauden kanssa... :(

  VastaaPoista
 2. Meille tuli sukkia neljä pakettia ja uuteen tilaukseen laitoin neljä pakettia lisää. Mä oon tykännyt Pompin sukista ja ovat oikean värisiä!
  Tuo syksyn rose on muuten aika lähellä tuota Bucharest mekon rosea. Eevillä oli keskiviikkona se rose London tuon mekon alla ja hyvin sopi! :)

  Ihania juttuja teidänkin paketista löytynyt!

  VastaaPoista
 3. Harmi, Diidah! :(
  Pia, joo mäkin huomasin tuon sävyasian, tosi kiva juttu! Otettiin heti Bucharest käyttöön ja London alle! :)

  VastaaPoista