maanantai 3. maaliskuuta 2014

Kotimainen LUMOAN lanseeraa mallistot lapsille

Kotimainen LUMOAN on saanut alkunsa vuonna 2009. Vuonna 2011 lanseerattiin tuotemerkki Lumoan, jonka valikoimaan kuuluu mm. naisellisia mekkoja, koruja sekä pipoja. Vaatteet ovat tyyliltään ajattoman elegantteja ja valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Lumoan tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistuksesta vastaa suomalainen perheyritys Portugalissa sijaitsevissa toimitiloissaan. 

Yrityksen perustaja, helsinkiläinen Suvi, inspiroituu kaikesta kauniista ja kertoo, että idea tuotemerkistä syntyi juhannussaunassa. LUMOAN muistuttaa, että jokainen on tärkeä ja ainutlaatuinen: "Jokainen ihminen lumoaa!"

Naisten mallisto FW13
"Vaatemalliston materiaalina käytämme 100% GOTS sertifikaatin alaista orgaanista puuvillaa. Gots on laaja tekstiilien ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti, joka kattaa koko tuotantoprosessin luonnonmukaisesti viljellystä raaka-aineesta koko tuotantoketjun läpi lopulliseen tuotteeseen asti. Huomioon otetaan myös ihmisten ja eläinten hyvinvointi."


Ja sitten siihen ihanaan uutiseen, joka on vihdoin julkista tietoa:

LUMOAN lanseeraa huhtikuussa Helsingin lapsimessuilla ajattoman unisex-malliston pienille lapsille, sekä kauniita pitsimekkoja tytöille. Tätä ollaan odotettu! Lisää juttua mallistoista tulossa myöhemmin. :)


2 kommenttia:

  1. No tätä on kyllä tosiaan odotettu että saadaan suloisia suomalaisia lastenvaatteita! :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä Heidi! Nyt täytyy pitää pieni shoppailutauko jotta voi hyvillä mielin panostaa sitten ensi kuussa näihin kotimaisiin ihanuuksiin! Ja huhtikuussa on ohjelmassa myös Little Copenhagenin shoppailuilta. ;)

    VastaaPoista