sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Viipottajan välikausivaatteet tositoimissa

Ihana viikonloppu! Mittari näyttää +9 astetta ja välikausitamineet pääsivät ensimmäistä kertaa käyttöön! Kylläpä jännitti mutta hyvin tarkeni tunnin verran pihalla kun alla oli villaa ja jalassa karvavuoriset nilkkurit. Erityisesti välikausirukkasten käyttöönottoa arastelin mutta neitosen sormetkin olivat ihan lämpöiset, toisin kuin äitillä, jolla olisi ilmeisesti pitänyt edelleen olla toppaa käsissä... Hassua miten sitä aina jännäilee lasten tarkenemista, vaikka näitä palleroita on vaatettanut jo vuosia!
Neidillä Little Mayan mittatilauspipo, Cupcaken anorakki, Bogin kevyttoppahousut, Reiman rukkaset sekä Tuttan nilkkurit.


Meillä muu perhe lähti sunnuntaina piipahtamaan mökillä ja minä vietin laatuaikaa yhden viipottajan kanssa. Nautittiin auringonpaisteesta, siivoiltiin takapihaa ja polttopuuvarastoa, nukuttiin päikkärit ja leikittiin tunnista toiseen legoukkeleilla. Ja äiti vetäisi napaansa kaikki loput Naistenpäivän karitsapihvit, nam! 
Perjantaina oltiin ystävien kanssa hieman shoppailemassa sekä Mimin ja Kukun keikalla. Lapset tykkäsivät ihan hirmuisesti! Äitikin huomasi vaivihkaa huojuvansa "Lokkenlollin" tahdissa vaikka kyseiset hahmot eivät ihan omia ykkössuosikkeja olekaan. ;) Paikalla oli myös mm. Paula-lehmä sekä paljon erilaisia tuotemaistiaisia karkeista ja vanukkaasta kekseihin ja lasten limppariin. Neljän tunnin reissun jälkeen uni maistui!Viikonloppuna jatkui myös omien sekä lasten kevätkenkien ihmettely ja sovittelu, sekä kevätasusteiden kokoaminen. Niistä lisää myöhemmin!2 kommenttia:

  1. Ihana asu! :)
    Meillä tykätään kovasti Mimistä ja Kukusta! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mua jotenkin ärsyttää niissä jokin mutta ei enää niin paljon kuin aiemmin...Tuo live-veto ehkä vakuutti mut. ;)

    VastaaPoista