tiistai 25. helmikuuta 2014

Sinistä (ja keltaista) kesään

Otsikko jo sen kertookin. Meillä tytöillä tuntuu olevan ihan hurjan paljon sinisiä vaatteita kaapeissamme! Olen tehnyt viime viikkoina muutaman tilauksen nettikauppoihin ja samalla on ollut hyvä katsoa mitä vaatetta tarvitaan kesää varten. Tummansininen on jo pitkään ollut suosikkilistallani, myös omissa vaatteissa, joissa sininen on jopa korvannut paljon mustaa.
 Varsinkin kesällä tummansininen ja valkoinen on ihanan raikas yhdistelmä. Sininen farkku sopii kivasti vaikka minkä värin kanssa. Meillä on kaapit täynnä erilaisia farkkuhameita, housuja, leggareita, shortseja, mekkoja ja shortsiasuja. Farkkua myös käytetään viikottain.


Ison tytön mekkoja: Eat Ants (saatu Little Copenhagenista) sekä alesta ostettu sydäntaskuinen PO.P, joka on äidin suosikkeja.


Keltainen on myös ihana kaveri tummansiniselle. Keltaisen tulo useisiin kevätmallistoihin on sopinut meille enemmän kuin hyvin ja olen ostanut paljon kivoja keltaisia asusteita ja vaatteita sinisten kanssa pidettäväksi. Varsinkin Nextiltä löytyi paljon kauniita juttuja!


Suosikkeja Nextiltä: keltainen pitsitunika ja pitsireunusleggarit.
Tässä on vielä meille matkalla olevia sinisiä&keltaisia. Vertbaudet ja La Redoute ovat tulossa Ellokselta, H&M:lle lähti pieni tilaus superhalpoja kenkiä ja perusvaatteita ja PdL:n tilauksessa oli mukana mm. tuo kaunis huivi.


Isoimman tytön t-paidoista myös iso osa on sinisävyisiä. Nämä kaikki on ostettu jo viime keväänä tai aiemmin.


Huh, nyt täytyy yrittää pitää silmät erossa kaikista ihanista sinisistä ja keltaisista uutuuksista. Me ei todellakaan tarvita yhtään lisää näitä värejä. Onneksi POMPdeLUX tilaus piti sisällään lähinnä roosaa ja harmaata tasapainottamaan tätä elämää. ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo nextin keltainen tunika! Minkä kokoinen tyttösi ja minkä kokoinen tunika on?

    VastaaPoista
  2. No on, ja näitä oli ainakin valkoisena myös. Tyttö on n.85cm ja tunika 86/92. :)

    VastaaPoista