perjantai 7. helmikuuta 2014

Pikaisesti piconaatiosta

Ja niin ne taas tulivat. Mini Rodinin kevään drop I, eli Mini Zoologist-malliston ensimmäinen erä on saapunut myyntiin. Näitä on jo odoteltukin useampi viikko, ainakin kymmenien jälleenmyyjien herutusten perusteella. Niin mainiota kun MR:n mallistojen julkistukset tapahtuvat hyvissä ajoin ennalta määrättynä päivänä ja tietyllä kellonlyömällä. Rumpujen päristykset enää puuttuvat. Tässä hieman kevään Pico-takkien ja haalareiden kuoseja: 


Saa nähdä miten nopeasti Picot tällä kertaa katoavat kaupoista. Tätä "piconaatiota" on aina yhtä hauskaa seurailla. Ja tästä mallistosta ei oikeastaan pitänyt edes kirjoittaa mutta onhan nämä aika hulvattomia. Ei meille, mutta kyllä näitä tuolla kevätkeleissä varmasti jäisi tuijottelemaan. 


Keltainen ja musta kolmikerroksinen hame on muuten todella kiva, tosin 37 eurolla ompelen sellaisen ihan itse, valitsemassani sävyssä. Jollain tapaa mallistoa katsellessa tulee lievä déja-vu-olotila. Joko nämä eläimet alkavat hieman toistaa itseään?


Ehkä tämä Rodinin maailma avautuisi paremmin jos kotona olisi puettavana poika, meidän tyttöjen tyyliin nämä eivät vaan istu, vaikka kuinka silmiä siristelisi. Mutta kuten todettu, ajatuksia herättävä ilmiö ja mielenkiintoiset kuosit jälleen kerran!


Dragonfly-mekko on aika kaunis sävyiltään, ja tuo tuttu mekkomalli on aivan ihana. Mutta mitähän meidän ötökkäkammoinen lapsi tästä tuumaisi?


Kiinnostavinta tässä villissä mallistossa on kuitenkin sen materiaalit. Luomupuuvilla sekä kierrätyspolyesteri tekevät vaatteista erittäin ympäristöä säästäviä. Erityisesti tuo kierrätysmateriaalien käyttö on hienoa ja vaateteollisuudessa yhä liian harvinaista. Laadukkaan Pico-takin vuorikangas on muuten 100% kierrätyspolyesteria! Mahtavaa. Täytyypä ihan uteliaisuudesta käydä hypistelemässä näitä kaupassa.

Katso lisää: http://www.minirodini.com/

2 kommenttia:

  1. Ei iske, niin ei iske. Mietin juuri, että onko musta tullut nyt sitten virallisesti vanha :D Dragonfly on ainoa, joka viehättää, jollain tasolla.

    VastaaPoista
  2. Heh sama kävi mielessä! Olenko vaan nykyään liian jäykkä ja huumorintajuton kun en innostu näistä! :D

    VastaaPoista