sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kuvasaldoa Zaran kierrokselta...

Kuulin, että Zaran kevät on vihdoin sisällä ja juoksin shoppailukierroksellani sinne heti ensimmäisenä. Siinä oli pökertyminen lähellä. Toinen toistaan ihanampia vaatteita, myös aikuisten puolella! Nappasin heti kännykän kameran päälle ja räpsin vähän joka puolelta kuvia. Tässä siis sekalainen kuvasaldo Zaran keväästä:
Pienten tyttöjen puolella oli paljon kauniita t-paitoja!


Tyllihameita oli useita eri malleja. Tämä isojen malli vaalean roosana ja tummanharmaana:


Isojen ballerinoja ihanissa metallisävyissä! Tällaisia pitää mennä esikoisen kanssa sovittamaan mahdollisimman pian!


Isoille tytöille oli neulebaskereita kolmessa sävyssä.Pienten puolen kengissä oli mm. trendikkäitä neon-sävyjä:Neulehattuja myös ihan pienille:


Ensi viikolla täytynee tehdä kunnon täsmäisku Zaraan. Myymälässä oli paljon ihania kavereita eilen POMPdeLUX-kutsuilta tilaamilleni vaatteille! Kutsuilla oli aivan mahtavan iso porukka koossa ja myöhemmin kävimme vielä illallistamassa osan kanssa. Palataan niihin meidän PdL-ostoksiin sitten kun vaatteet joskus saapuvat. Ystäväni Saran blogissa muuten juttua eiliseltä: Klik! 

4 kommenttia:

 1. Mulla on nyt selkästi joku juttu noiden valkoisten puuvillamekkojen kanssa :D aikasen ihania juttuja näissä kuvissa, voi huokaus. Kiitos vielä eilisen kemuista. Pitää nähä pian ajan kanssa, että voidaan muitakin juttuja turista :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä! Tämä viimeaikojen kanssakäyminen on ollut kovasti vaatepainotteista! ;)

  VastaaPoista
 3. nuo trenssit osui perjantaina silmään myös, olin ilman tyttöjä liikenteessä ja en saanut ostettua sitten. ei viitsisi täältä 300km päästä alkaa vaihtelemaan kokojaa.. :)

  VastaaPoista
 4. Ne oli kyllä kivoja, todella kaunis ja yksinkertainen leikkaus! Ja on kyllä harmi ettei Zaroja ole paremmin ympäri Suomea!

  VastaaPoista