sunnuntai 10. elokuuta 2014

Shoppailua syksyyn

Eilen olin Helsingissä nauttimassa omasta ajasta ilman lapsia. Tapasin eräitä ihania, myös lastenvaatteisiin hurahtaneita naisia shoppailun ja jutustelun merkeissä. Tapasimme aluksi Little Copenhagen liikkeessä. Siellä oli edelleen paljon tarjolla Wheatin sample sales-vaatteita ja muutamat nappasinkin mukaani.



Wheatin mekot ovat AW14 mallistosta. Tässä mallissa on kaunis kiristysnauha vyötäröllä ja kunnon kellohelma. IHANA! 



Zarasta löysin tämän ihanan tikkitakin. Sopii loistavasti noiden Bisgaardin saapikkaiden kanssa, jotka olen hankkinut viime keväänä.


Little Copenhagenista löytyi myös meille tämä ihana takki. :) Koko on 74cm mutta vaikuttaa reilulta.


Harakanpesä shopissa piipahdin hakemaan netistä tilaamaani taskumekkoa ja hups, mukaan tarttui myös leggarit ja body! :) Siellä oli muuten tosi hyvin vielä Gugguuta jäljellä. Shoppailemaan pääset tästä klik klik!



Zarasta vielä ihana neule vauvalle sekä tummansiniset neuleleggarit.


Tämä tunika löytyi Little Copenhagenista, itselleni ihan uusi merkki Tumble ´n dry. Tältä merkiltä löytyi myös muita ihania vaatteita. Kannattaa ehdottomasti käydä liikkeessä katsomassa valikoimaa mutta netistä löytyy myös ihania vaatteita! Klik Klik!

Siina





10 kommenttia:

  1. Ooh! Ihanuuksia kaikki mutta paras ehkä näin äkkiseltään tuo kisulaukku, bisgaardit ja tikkitakki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jäikin mainitsematta että kisulaukku on lindexiltä hankittu keväällä, se on ihana!

      Poista
  2. Nyyh, mun täytyy varmaan muuttaa Helsinkiin, kun täällä ei myydä mitään noita merkkejä :/ Onneksi on netti, mutta niin paljon ihanampaa olisi käydä paikanpäällä hypistelemässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse pidän myös enemmän shoppailusta livenä kuin netissä. Se hypistely on ihanaa! :)

      Poista
  3. Meiltä löytyy samanmallinen vanharoosa Wheatin takki talveksi kokoa 80cm ja mun mielestä se vaikuttaa kanssa reilulta. Enemmänkin 86cm. Ihania löytöjä. täytyykin katsoa saisiko zaran nettikaupasta tänne perähikiälle noita leggareita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tosi reilulta vaikutti toi takki ja hyvä niin jospa menis sit koko talven :) Noita zaran neule legsuja oli vain 74cm kokoon asti, oli ilmeisesti sitä ihan vauvojen mallistoa.

      Poista
  4. Ihanat ostokset jälleen!
    Gugguut ei ole ihan meidän juttu, mutta pääsin hypistelemään niitä ekaa kertaa viikonloppuna Tampereen Kuopuksessa ja laadukkaan tuntuista materiaalia ovat tosiaan. :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos Pia! :) Mä alan nyt vasta lämpenemään gugguulle ja noille väreille. Meillä ei juuri ole mitään noin värikästä ja luulen että menee vielä hetki että silmät tottuu noihin. :) Materiaali tuntuu minustakin tosi laadukkaalle.

    VastaaPoista
  6. Voi mitä ihanuuksia olet löytänyt. Teilläkin taidetaan tykätä niin simppelistä kuten gugguu ja vähän romanttisemmasta kuten tuo Wheat. Meilläkin on kaksi jakoiset lastenvaatekaapit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö vaan olekkin ihania! :) Joo tykkään kovasti tosi simppelistä tyylistä ja sit välillä pitää pukea jotain hempeää. Mutta noi guugguun värit vaatii vielä ehkä vähän totuttelua, mutta alan lämpenemään niille kokoajan enemmän ja enemmän.

      Poista