maanantai 16. joulukuuta 2013

Lastenvaatteita Tallinnasta

Hei kaikki pitkästä aikaa. Kyllä nämä joulukiireet vaan hidastavat kovasti postausten tahtia! Olin viikonloppuna Tallinnassa spa-lomalla ystävieni kanssa ja ostoksille oli tietysti varattu myös aikaa. Ajattelin koota tähän muutamia nopeita vinkkejä siitä mitä merkkejä löytää helposti mm. paikallisista ostoskeskuksista. Vanhassa kaupungissa on lisäksi ihania pikkuliikkeitä mutta niille ei valitettavasti ollut tällä reissulla aikaa.


Ostoskeskuksien lastenvaatetarjonta on hyvä. Viru-keskuksen Terranovassa on pieni lastenvaateosasto joka myy erittäin edullista ja kivannäköistä vaatetta. Vaatteiden mitoitus on italialaiseen tapaan pientä! Paikallinen tavaratalo Kaubamaja varma ostospaikka, jossa on laaja valikoima ja myös tuotteita joita ei Suomesta saa. Siellä myydään esimerkiksi seuraavia merkkejä: Blue Seven, I do, Lenne, Silvian Heach, Naf Naf, Mayoral, Desingual, Derhy Kids, Emu Australia, Name it, Primigi jne. Esimerkiksi Mayoralin valikoima on todella suuri, sieltä löytyy paljon tuotteita joita meidän Stockmann ei myy. Valikoimista huomaa nopeasti, että rönsyilevämpi ja runsaampi, Itä-Eurooppalainen tyyli, on vahvoilla.Kauppakeskus Rocca al Mare on hyvä paikka ostaa lastenvaatteita, sieltä löytyy muutama todella ihastuttava ja käymisen arvoinen liike. Satamasta lähtevät myös ilmaiset bussit suoraan perille. Lisäksi keskuksessa on hieno hoploppi-tyylinen leikkipaikka 0-12-vuotiaille lapsille. Yli viisivuotiaat voivat leikkiä myös ilman aikuisen valvontaa.
Vaateliikkeistä: Blue Harbour myy rivieratyylistä sisustustavaraa, sekä aivan ihastuttavia lastenvaatteita, jotka edustavat myös klassista merihenkisyyttä. Toinen suosikkini Roccassa on ranskalainen Jacadi. Vaatteet ja asusteet ovat hintavia mutta erittäin laadukasta desingia.Värimaailma on pääosin hillittyä ja klassista.

Blue Harbour

JACADI

Mothercaren liike myy lukuisia vaatemerkkejä, sekä lastentarvikkeita. Okaidi on myös ranskalainen brändi, joka myy trendikkäitä sekä hieman klassisempia vaatteita lapsille, mutta hintatasoltaan se ei ole niin kallis kuin Jacadi. Italialainen Primigi on myymälä, josta saa laadukkaita lastenvaatteita ja kenkiä.
Roccasta löytyy myös mm. ruotsalainen Polarn O. Pyret mutta hinnat ovat mielestäni ihan samoja kuin Suomessa. Kauppakeskus on suljettuna joulupäivänä 25.12, sekä 1.1.2014.


Kauppakeskus Kristiinessä on myös muutama vierailun arvoinen paikka. Mon amie myy lapsille ihania ja laadukkaita merkkejä kuten Miss Blumarine, Monnalisa, Richmond junior, Il Gufo, Deux par Deux ja Roccobarocco kids. Next on toinen liike, jonka takia Kristiinessä on kannattaa käydä. Tämä brittiläinen ketju myy edullisia ja kauniita vaatteita ja jalkineita koko perheelle. Myös Kristiineen kulkee ilmainen bussikuljetus satamasta, viisi kertaa päivässä. Matkan kesto on hieman alle 30 minuuttia.


Alennusmyynnit ovat jo alkaneet paikoitellen ja joulun jälkeen ne pyörähtävät käyntiin oikein kunnolla! Suosittelen vierailua heti joulun jälkeen, vaikka päiväkseltään! Itse ostin tällä reissulla pelkkiä ale-tuotteita -30-40% alesta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti