keskiviikko 4. joulukuuta 2013

MOLO KIDS: Pre-Spring 2014

Tanskalaisen Molo kidsin kevät-kesämallistot tulevat pikkuhiljaa myyntiin. Mallistoissa on käytetty mm. kirkkaita neonvärejä, jotka jatkavat suosiotaan tulevana keväänä ja kesänä, varsinkin isompien lasten ja nuorison puolella. Teemoina Molo kidsillä on mm. trooppinen luonto ja villieläimet, jotka ovat keskeinen trendi ensi vuonna ja tulossa monen eri valmistajan mallistoihin. 


Tämä trooppiset linnut keltavalkoisella selkäosalla on aika kiva kuosi, sitä voisi miettiä kesäksi meillekin. Molo kidsillä on tulevana keväänä todella tyttömäisiä röyhelöhameita ja asusteita. Saa nähdä ovatko sisäänostajat olleet niihin miten ihastuneita, sillä viime vuonna rimpsuhameita ei juuri kotimaisissa myymälöissä näkynyt.Fleecetakeissa ja haalareissa on myös upean kirkkaita värejä.


Voisi sanoa, että kiinnostavin mallisto Mololta pitkään aikaan! Näitä kuoseja ja värejä täytyy kyllä päästä katsomaan myymälässä, sillä talvimalliston neon-värit olivat livenä sitten kuitenkin liian räikeitä omaan makuun. Jospa keväällä taas heräisi kirkkaiden värien nälkä ihan uudella tavalla! :)

2 kommenttia:

  1. Ihania, varsinkin nuo hameet ja hiuspannat! Pakko saada neidille ;)

    Liityin muuten lukijaksi, mukava blogi sulla :) http://itsyourstoryy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiva! Tulen kurkkimaan sinun blogia! :)

    VastaaPoista