keskiviikko 11. joulukuuta 2013

LINDEX: kevät 2014 (osa I, ulkoilu)

Lindexin välikausitakit ovat olleet ihan loistavia hinta-laatusuhteeltaan. Meillä on ollut niitä kakkostakkeina ja "pihatakkeina" jo monta vuotta. Tässä ensi keväänä tulevia malleja, sekä muistelun vuoksi muutamia aikaisempien vuosien kuoseja. Harmillisesti en kuitenkaan löytänyt kuvia kaikista juuri meillä olleista väreistä. Kevään 2012 polkadot takki on ollut meidän suosikkimme. Hinta on vaivaiset 24,95 euroa mutta pusakat ovat kestäneet kovaakin kulutusta ja tihkusadetta. Takkeja on sekä Baby-mallistossa (koot 68-86cm) että isommille lapsille Kids-mallistossa (86-122cm). Takit tulevat myyntiin helmikuun aikana.


Tammikuun lopulla kauppoihin on tulossa myös hieman siistimpiä takkeja, kids-mallistoon. Kaunis tummansininen on aina yhtä tyylikäs ja sopii sekä tytöille että pojille. Lindex on muuten luottanut polkadotin vetovoimaan jo monta vuotta ja sehän sopii ainakin meille. Kuosiin ei voi kai koskaan kyllästyä!


Pirteän värinen oranssi kevyttoppaliivi, 19,95 euroa, näytti ihanan keväiselle. Näitä tulee Baby-mallistoon eli koissa 68-86cm. Myymälöissä helmikuun puolessa välissä.

Kuva: LINDEX 2014

Tämä vaalea keinonahkainen biker-takki kiinnitti myös huomioni, sillä olen etsiskellyt itselleni vastaavaa mallia ja väriä! Hintaa tällä on vain 29,90 euroa ja se tulee myyntiin helmikuussa. Koot ovat välillä 86-122cm.

Kuva: LINDEX 2014

Lindexillä on aina kivoja ulkoiluvaatteita ja niin edullisia, että sieltä tulee melkein joka vuosi ostettua jotain. Välikausivaatteita meillä onkin aina runsaasti koska Suomen kesä on niin viileä, että takkeja tarvitaan mökillä ja merellä ihan keskellä kesääkin. Katsotaan Lindexin ensi kevään sisävaatemallistoja hieman myöhemmin, kovin "villeille" ja mielenkiintoisille ne ainakin pikavilkaisulla vaikuttivat! :)

Lindexiltä kuuluu myös mielenkiintoisia laajentumisuutisia: yritys aikoo avata 100 uutta myymälää Kiinaan vuosien 2015-2018 välillä. Ensimmäinen franchising-myymälä avataan Shanghaissa ensi vuoden syyskuussa.

4 kommenttia:

  1. Niinpä! Tällaisessa koleassa ja vetisessä säässä tosiaan alkaa jo haikailemaan kevään perään! Oi sitä helppoutta kun lapsille voi vetäistä takit päälle ja kengät jalkaan ja päästää pihalle! :)

    VastaaPoista
  2. Oi toi polkadot takki niin tulee Sirpulle♥

    VastaaPoista
  3. Luulen, että polkadot-kuosia löytyy (jälleen) myös meidän tulevista kevätvaatteista! <3

    VastaaPoista