maanantai 30. joulukuuta 2013

Tyttöjen alelöytöjä

Alennusmyynneissä oli viikonloppuna vielä maltilliset prosentit, yleisimmin -30-40% mutta teimme silti muutamia ihan hyviä löytöjä lapsille. Tunnelmat kauppakeskuksessa (ja sen välittömässä ympäristössä) eivät kuitenkaan olleet kovin maltillisia. Hermoja repivä, verenpainetta nostava, hiki- ja raivopäinen meininki oli taattu etenkin perjantaina kun ryysikset olivat pahemmat kuin joulumyynneissä! Ensimmäinen shoppailijan pinnaa venyttävä testi oli jonottaa autossa että ylipäänsä pääsi sisälle parkkihalliin...

Stockmannilla aletuotteiden valikoima ei ollut kovinkaan erityinen. Benettonin tummansininen sydänneuletakki oli pakko ostaa kun jäljellä oli sopivasti oikeaa kokoa. Hintaa jäi -30% alennuksen jälkeen muistaakseni 19,90 euroa. Tämä oli saajalleen erittäin mieleinen ja piti heti seuraavana päivänä saada päälle. :) Materiaali on ihanan laadukasta ja jämäkkää puuvillaa!

Stockalta tuli ostettua myös söpö Hatleyn sydänteeppari -30% alennuksella, se lähtee jemmaan odottamaan kesää.


Lindexillä oli paljon aletuotteita! Eräästä "sivu"myymälästä löytyi jopa useita kokoja tätä netistä nopeasti huvennutta harmaata velourmekkoa. Hintaa jäi alennuksien jälkeen 4,98 euroa! Name itillä taas oli isot leggarikasat ja sieltä löytyi tytöille mustia leggareita hintaan 5 euroa/kpl.


H&M:n aletarjonta pienille tytöille (-86cm asti) oli todella niukka ja sieltä ei löytynyt meille mitään. Isompien puolella oli paljon tuotteita alessa, mm. housuja, t-paitoja, neuletakkeja, mekkoja ja asusteita. Tämä ihana hiekanvärinen neulemekko oli -50% alessa ja maksoi 7 euroa. Tyttö valitsi itse kultaiset pinnit mekon seuraksi.


Zarassa oli alennuksessa kivoja saappaita ja nilkkureita sekä toppatakkeja mutta sieltä ei tullut ostettua mitään. Mekoissa ja paidoissa oli heikommin kokoja jäljellä. Cubuksella oli koko myymälän tuotteet -30% mutta sieltäkään ei löytynyt mitään tarpeellista. KappAhlissa oli paljon ihania Newbie-tuotteita alessa mutta koot olivat pääosin 80cm asti. Näiden lisäksi kävimme mm. Jesper Juniorissa ja Punavuoren peikossa toteamassa, että ryysikset ovat niissä sietämättömät.

Nettikaupoissa tuli myös shoppailtua hieman: POLARN O. PYRETille teimme yhden yhteistilauksen, sillä haluamamme kellohelmamekot olivat ainoastaan siellä oikeissa koissa. Myymälässä oli tuttuun tapaan suurin osa AW13 tuotteista -30% alennuksessa. SS13-malliston tuotteita oli isommilla alennuksilla ja ihania polkadot-kellohelmamekkoja oli useitakin pienten puolen rekissä! Tosin eräs nainen kahmaisi niitä mukaansa ainakin 6 kpl heti kun siirryimme sivummalle...

Nyt kyllä odotellaan alejen loppumista, mitään ei tarvita lisää. :) Voisi viettää vaikka Tuhlausvapaan tammikuun!? Alennusmyynnit saavat Suomessa kestää yhtäjaksoisesti korkeintaan 2kk, joten eiköhän viimeistään helmikuussa päästä ostamaan kevättä ja kesää. Italiassa ja Ranskassa alennusmyynnit on muuten rajoitettu kestämään enintään 6 viikkoa. Pariisissa tuo aika on kuitenkin rajoitettu vain 4 viikkoon! Aika kätevää, kauppiailla on suuremmat paineet myydä ja isommat alet tulevat nopeammin.

Toivottavasti muutkin shoppailleet ovat tyytyväisiä alennusmyyntien löytöihinsa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti