perjantai 29. marraskuuta 2013

Creamie minitilaus

Pikaisia kuulumisia vaan tänään ennen illan Reima-arvontaa, sillä meillä sairastetaan. Tilasin Pikku Stellasta pari pitkään ihailemaani Creamien vaatetta tytöille ja nämä ihanuudet saapuivat eilen. Alennusprosentit olivat todella hyvät ja tuotteet olivat livenä vielä kauniimpia kuin missään kuvissa.


Ihana murretun violetin värinen Mitzy-pitsimekko oli -60% alessa ja hintaa jäi ainoastaan 10,40 euroa!!! Tässä on todella kauniit yksityiskohdat ja työn jälki on laadukasta. Täytyy vielä etsiä jokin kiva aluspaita sen kanssa käytettäväksi. Tyttö rakastui tähän ihan hurjasti ja halusi sen heti päälle kun lähdettin tervehtimään hänen pientä poikaystäväänsä. <3 


Tämä a-linjainen Nikki-paljettitoppi, jossa on nätit pussihihat, oli -40% alessa ja maksoi siis reilu 18 euroa. Paidan väri on harmahtava vaaleansininen. Toivotaan, että paljetit kestävät käytössä ja pesussa, sillä uskon, että tätä tullaan käyttämään paljon vielä ensi kesänäkin! 


Kiitoksia Pikku Stellan Anulle erittäin nopeasta toimituksesta! :) Näitä tuotteita on vielä jäljellä isommissa koissa, 98cm eteenpäin. Kannattaa käydä ostamassa pois nyt kun alennusprosentit ovat näin hyvät! :) Palataan illalla arvonnan merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti