tiistai 12. marraskuuta 2013

KappAhl: It's all about being friendly 2013

Oletteko jo nähneet KappAhleihin ilmestyneet uudet It's all about being friendly-tuotteet? Ne tulevat myyntiin tällä viikolla. Tämän vuoden mallistossa on jälleen mukavia vaatteita ja asusteita äideille ja lapsille.

Kappahl: It's all about being friendly 2013

Viime vuonna tämä kestäviin arvoihin perustuva ympäristöystävällinen mallisto oli täynnä pandoja, tänä vuonna siinä seikkailevat veikeät kissat ja karhut. Aika hauskoja! On upeaa, että suuret ketjut panostavat tällä tavalla muodin kestävyyteen ja ympäristöarvoihin!

Kappahl

Tämä menestysmallisto on totuttuun tapaan väreiltään hillitty ja materiaalit tuntuvat ihanan pehmeiltä. Vaatteet ovat myös ihanan yksinkertaisia ja ajattomia. Vaikuttaa siis aivan täydellisiltä oloasuilta. Voi olla, että jouluna meidän pukinkontista löytyy kissoja äidille ja tyttärille. :) 

KappAhl tiedottaa mallistossa käytetyistä materiaaleista mm. seuraavaa:

• Ekologinen puuvilla, joka on kasvatettu ilman vaarallisia kemikaaleja, kemiallisia torjunta-aineita ja keinolannoitteita. Puuvilla, jota saadaan sanoa ekologiseksi, on ulkopuolisten sertifiointilaitosten hyväksymää. 
• Lyocell on uudentyyppinen kuitu, joka valmistetaan samasta raaka-aineesta (sellu) kuin viskoosi, mutta valmistuksessa käytettävät kemikaalit ja tuotantoprosessit ovat ympäristöystävällisempiä.
• Printtivaatteet. Malliston graafiselle ilmeelle on tunnusomaista värien säästeliäs käyttö. Tämä vähentää kemikaalien käyttöä ja vähentää ympäristöön kohdistuvaa rasitusta.
• Hoito. Noudattamalla vaatteiden hoito-ohjeita ja hoitamalla vaatteensa hyvin, käyttäjä voi pidentää niiden käyttöikää ja ne voidaan siirtää sisarukselta toiselle tai vaihtaa ystävien kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti