maanantai 11. marraskuuta 2013

Yksi ylitse muiden?

Meiltä kyseltiin jo pari viikkoa sitten jotain, jota me kirjoittajat jäimme yhdessä pohtimaan. Jos saisimme valita vain yhden merkin myymälän, johon voisimme kävellä sisälle ja ostaa sieltä kaikki lastemme vaatteet, mikä se olisi?

Toinen meistä totesi pian, että vastaus on helppo: Polarn O. Pyret tarjoaa kaikkea, kauniita ja erityylisiä sisävaatteita ja myöskin teknisiä ja kestäviä ulkovaatteita välikauteen ja talveen. PO.Pin valikoima on niin ihanan laaja, kaikille löytyy jotakin.

POLARN O. PYRET

Toinen taas on niin kaikkiruokainen, että yhden paikan nimeäminen oli erittäin hankalaa. Ja harvassa myymälässä on sisävaatteiden lisäksi riittävästi tarjontaa ulkovaatteista eri vuodenaikoihin. Jos jättää kokonaan miettimättä ulkovaatteita, on tehtävä helpompi. Lopulta vastaus saatiin kuin saatiinkin synnytettyä: ZARA! Ja itseasiassa Zara pukisi myös tarvittaessa tämän perheen äidin ja isin päästä varpaisiin...Tai siis pukisi iskän JOS äiti saisi valita. ;)

ZARA

Ihastelimme sitten yhteistuumin Zaran syksyn mallistoja vielä kerran, ja kyllä vain, ne ovat olleet aivan loistavat tänä vuonna (jokohan olemme todenneet tämän jo riittävän monta kertaa) niin tyttöjen kuin poikienkin osalta. Zaraan marssiminen on lompakon näkökulmasta suorastaan kohtalokasta. Tyttöjen vaatteissa on niin ihania kuoseja ja värejä. On pliseerauksia, aplikointeja, kukkia, rusetteja, nyörejä, lankaruusukkeita, polkadottia jne. jne. Lisäksi löytyy meitä molempia viehättävää preppy-tyyliä reippaine perusväreineen.

ZARA


Onneksi syksyn lastenvaatekiintiö on jo sen verran täynnä, ettei myymälään tarvitse mennä sisälle edes "ostamaan ihan vain yhtä pientä peruspaitaa..."

Minkä merkin myymälä olisi teidän valintanne, jos pitäisi valita vain yksi? :)

2 kommenttia:

  1. Vaikea, todella vaikea kysymys. Kärkipäässä listalla olisivat Zara, ihan perus H&M ja vaikkei myymälää olekaan, niin Pomp de Lux. Kuitenkin ehkä ykkössijan veisi Next, laaja valikoima perusvaatteista röyhelöunelmiin, kuitenkin lompakkoystävälliseen hintaan. Nämä siis lähinnä sisävaatteista, jos ulkovaatteet täytyisi ottaa mukaan, niin tehtävä olisi mahdoton.

    VastaaPoista
  2. Heippa NasuPala ja kiitos kommentista! :) Oli kyllä vaikea tehtävä! Next on meidänkin suosikkeja nettikaupoista juuri sen takia kun valikoima on niin laaja! :) Onpa muuten aivan IHANA blogi sinulla, lisäsin heti listalle ja pitää tulla lukemaan vanhempiakin juttuja. Värimaailma, kuvat, vaatteet, sisustus, kaikki niiiin juuri minun makuuni! <3

    VastaaPoista