keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Polkadot Klipsut testissä

Polkadot Klipsujen (blogiyhteistyö) Karoliina lähetti meille kokeiltavaksi muutaman kauniin rusettiklipsu-pinnin. Meillä on kaikilla tytöillä aika ohuet tukat ja monet pinnit eivät pysy ollenkaan vaan liukuvat alas hennoissa hiuksissa. Nämä Klipsut ovat kyllä vastaus tähän ongelmaan (kuka ratkaisisi toisen ongelman nimeltään ”Revin kaikki pinnit ja ponnarit pois”?), sillä ne pysyvät tukassa napakasti paikoillaan. Ja ovathan nämä hirmuisen söpöjäkin!


Katso lisää kuvia Klipsujen fb-sivulta: Klik! Sivun kautta voi myös tilata klipsuja, sekä vaikka minkälaisia kauniita koristeita. Nauhavalikoima on todella laaja ja lisäksi on erilaisia ”timantteja”, nappeja ja muita pikkukoristeita. Tuotteita myydään myös Tampereen Second hand & Lifestyle shopissa Minimiissä.

Mielestämme nämä Karoliinan tekemät herkulliset ruusukkeet ovat myös erityisen kivoja, sillä niitä voi ommella parilla pistolla vaikka pipohin tai neuletakkeihin, vähän uniikimman ilmeen luomiseksi. :)


Karoliina viestitteli meille, että nyt joulun alla on vielä tulossa paljon erilaisia punasävyisiä klipsuja ja rusetteja! Kuulostaa kivalle, täytyy katsoa josko Karkin yli 30 nauhan valikoimasta löytyisi meidänkin tyttöjen joulumekkoihin sopivaa sävyä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti