maanantai 13. tammikuuta 2014

Ostolakkokuulumisia...

Joulun välipäivien alennusmyyntimaratonin jälkeen oli mielestäni hyvä ajankohta lupailla materiasta turtuneelle itselleni ostolakkoa tammikuun ajaksi. Ostolakkoni ovat kuitenkin aina enemmän tai vähemmän ehdollisia. Tällä kertaa lakkoa ei alunperinkään säädetty koskemaan PO.Pin kevätmalliston sydäntaskumekkoja, joita lopulta ehdin saada vain yhdelle tytölle kun ne vietiin lähes käsistä jo ennen vuodenvaihdetta. Onneksi olin kaukaa viisas enkä edes kertonut miehelle tästä "lakosta." Taisin tiedostaa, että tavoitteeseeni yltäminen tulisi olemaan erittäin haastavaa.


Ostolakkoni on siis tähän mennessä ollut hävettävän epäonnistunut. Mitä oikein kuvittelin. Tammikuu on aina jotenkin niin ankeaa aikaa ja ostoskeskusten kiertely kivaa puuhaa pimeinä iltoina. Tai nettikauppojen aletarjonnan katsastaminen mukavasti kotona, takan lämmöstä nauttien ja teetä hörppien! Takapakki nro 1 tapahtui toissaviikolla kun ystäväni ehdotti yhteistilausta Nextille. Nykyäänhän siellä menee alle 20 euron tilauksista postimaksut. Toki nyt kaveria piti auttaa, jotta saisi tuon rajan ylittymään, ja tummansinisiä ja kesäisen keltaisia vaatteita ei voinut jättää väliin. "Nehän saattaisivat vaikka loppua!" Tekosyy tietysti mutta nyt nuo keltaiset pitsireunaleggarit ovat jo loppuneet kolmessa eri koossa! Hahaa!Pari päivää sitten tein vielä sisustustilauksen H&M:lle, onhan siellä sentään pitkästä aikaa postikuluttomuustarjous (19.1. asti) ja uudet tekstiilit piti saada ennen helmikuun isoja juhlia. Takapakki nro 2. Kuukausi ei ole vielä edes puolessa välissä. Siis ihan naurettavan surkeeta!!!


Tästä repsahtelusta on suunta vain ylöspäin ja loppukuu mennään tiukalla linjalla, jotta helmikuussa voi sitten hyvällä omatunnolla ostaa kesävaatetusta meille tytöille (mies hoitakoon omat kamppeensa). Onneksi tyttöjen tekniset välikausivaatteet ovat valmiina jo odottamassa jemmassa, ainoastaan yksi haalari pitää enää hankkia! Sen suhteen jahkaillaan Reiman ja Girly Rainbown välillä...epäilyttää hieman, että onko joka kolmannella tirppanalla keväällä päällään tuo uusi Rainbow. ;)

Aurinkoista maanantaita sekä mukavaa viikkoa kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti