maanantai 13. tammikuuta 2014

Reima: kevät osa I

Reiman kevätmallistoja lupasimme esitellä jo monta viikkoa sitten ja erään malttamattoman kyselyn jälkeen tajusimme että tammikuu on jo pitkällä eikä Reimoja ole esitelty kunnolla. Aloitetaan sadevarusteista joiden sävyt ovat tänä keväänä keltainen, harmaa, tummansininen, vihreä, pinkki, vaaleanpunainen sekä kirkas punainen. 


Sadettakkeja tulee raidallisina, yksivärisinä sekä kivalla "neliapila" kuosilla, kurahousujakin kuudessa eri sävyssä. Kumppareissa on tarjolla runsaasti erilaisia malleja ja nuo yksiväriset ruskeilla yksityiskohdilla näyttävät todella tyylikkäiltä. Ovat selvästi tehty sopimaan kivasti kevään välikausitakkeihin, joissa on myös ruskeita nahkayksityiskohtia esimerkiksi vetoketjujen "vetimissä" sekä logossa.


Itseäni viehättää kovasti tuo harmaan ja keltaisen yhdistelmä! Lyhytvartisia kumppareita olen joskus aiemminkin ihmetellyt, kun voisi kuvitella että hörppäävät helpommin vettä sisälle? Toisaalta ihan pienen on varmaan helpompi liikkua maassa möyrien ja jatkuvasti ylös nousten kun varsi on lyhyempi. 
Kivoja uutuuksia tulossa kaikenkaikkiaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti