torstai 23. tammikuuta 2014

Reima: kevät osa II

Tässä nähtäville pian myyntiin tulevaa kevätmallistoa. Reiman sadevaatteitahan esittelimme jo aiemmin täällä: Reima: kevät osa I
Meitä jo viime keväänä ihastuttaneita elementtejä ja yksityiskohtia on jälleen mukana. Tytöille on mm. isoja ja pieniä sydämiä, sekä aina niin ihania pitsisiä myssyjä. Väreinä on mm. hempeää vaaleanpunaista, pinkkiä ja suosikkiamme tummanharmaata. Myös aina yhtä tyylikästä punaista, tummansinistä sekä vihreää on monessa mallissa. Keltaisen mukaantulo oli mahtava yllätys ja tulee varmasti olemaan yksi kevään suosikkiväreistä!
Kiva myös huomata, että Reimalta löytyy yhä enemmän yksivärisiä malleja, tyylikkäillä leikkauksilla ja yksityiskohdilla. Tässä pari kollaasia kevään reippaista Reimoista!

Pienille tytöille tulee aina ihanimmat haalarit ja takit. Tässä kollaasissa on esitelty baby-malleja joiden koot ovat siis 74-98cm. Näitä tuotteita on kaikkia sekä takkeina että haalareina.


Vauvojen mallistoon tulee sekä yksivärisiä pukuja (mm. pinkki, harmaa, musta, sininen) että jännittäviä kuoseja kuten ötökät tuntosarvineen ja salmiakkiruutu. Tuo oranssin ja pinkin herkullinen yhdistelmä viehättää jotenkin silmää!


Iloksemme Reiman tyttömäiset takkimallit jatkavat edelleen. Jo viime keväänä suosikiksi muodostunut pidempi takki on mukana tämän kevään Junior-mallistossa mm. mustana, harmaana, vaaleanpunaisena ja pinkkinä. Kids-mallistossa on mm. kuvan vaaleanpunainen takki pienillä sydämillä, sekä valkoinen mustilla sydämillä. Tämä malli on aivan loistava ja istuu kauniisti vyötärökiristyksensä ansiosta! A-linjaisia takkeja on tulossa vielä muitakin malleja kuin nämä.

Kuvat: Reima

Unisex-vaatteiden suosikkimme ovat näyttävät tältä. Nuo ruskeat nahkayksityiskohdat vetoketjuissa ja logossa ovat todella tyylikkäitä! Jos minulla olisi poika, ostaisin hänelle varmaankin tuon vihreän haalarin, tai sitten saman keltaisena.


Reiman asusteisiinkin on tietysti tulossa keltaista, myös Newborn-mallistoon, sekä suosittua vaaleanpunaista. Tämä uusi, hempeämpi vaaleanpunainen kuin viime keväänä, onkin meillä kovasti kaivattu väri!

Kuvat: Reima

Viimeisenä vielä kuoseista hauskin: valkoiset renkaat! Tätä kuosia on lisäksi mm. turkoosina ja punaisena, ja löytyy myös sadevaatteista! Aivan mainio. :)

Kuvat: Reima

Veikkaanpa, että meidän kevään Reimat tulevat olemaan 1 kpl välikausihaalari, sekä paljon noita ihania asusteita, sekä keltaisia että vaaleanpunaisia!

(Kaikki kuvat lainassa Reimalta)

4 kommenttia:

 1. Kylläpäs täältä löytyi ihania vaatteita lapsukaisille! Onko sulla tietoa, onko tuo vihreä välikausihaalari tämän kevään tuote? Bongasin sen Hobbyhallista, mutta mistään muualta en ole sitä löytänyt. En edes Reiman omilta sivuilta! Se olis kyllä mahtava meidän pojalle! :)

  Peppi

  VastaaPoista
 2. Juu, haalari on Reiman juhlavuoden mallistoa ja kuva lainattu Reiman kuvapankista. Ei tosiaan jostain syystä ole Reiman omassa nettikaupassa myynnissä, kannattaa varmaan kysellä tuleeko se sinne myyntiin vielä. Väri on kyllä aivan ihana! :)

  VastaaPoista
 3. Satutko tietämään mikä tuon raidallisen takin (keltainen+harmaa+valkoinen) nimi on? Tai oletko nähnyt sitä myynnissä jossain? Minä niin kovasti tahtoisin sen ostaa, mutta sitä ei ole Reiman nettikaupassa tai missään muussakaan tutkimassani nettikaupassa.

  VastaaPoista
 4. Moi Rimpsukka! Kaikki mallit eivät tule myyntiin mutta Reiman nettikaupasta luulisi löytyvän suurinosa. Tsekkasin vielä kuvapankin ja itseasiassa takkia en onnistunut sieltä enää löytämään. Toinen hieman vastaava oli, samoilla väreillä, mutta tuotteen nimeä ei ollut. Kannttaa kysellä suoraan Reimalta! :) Tässä heidän yhteystiedot: +358 20 759 5800 info@reima.com

  VastaaPoista