maanantai 20. tammikuuta 2014

Uutuuksia: H&M

H&M kevätuutuuksia löytyy onneksi jo verkkokaupan puolelta ihan reilusti, siellä ei nimittäin tarvitse tuskastella kaikenmaailman jämävaatteita täynnä olevien alerekkien seassa. Aina niin ihanaa ja raikasta raitaa löytyy runsaasti, ja meillekin kotiutuu varmasti näitä 100% puuvillaisia raitaneuleita ja mekkoja kesää varten. Ja nuo ihanuus-sydänlappufarkut!!! Rakkautta ensisilmäyksellä. 


Kesäisiä kukkakuoseja löytyy tietysti myös, tässä aika ihanan värinen viskoosimekko kahdella taskulla. Jotenkin mystisesti nämä kymmenen värin kukkakedot rupeavat aina vetämään puoleensa kun kesä alkaa lähestyä, vaikka jollain tavalla tämän tyyliset kuosit yleensä vähän arveluttavat tai tökkivät silmää.

Kuva: H&M

Ja tylliä löytyy myös kevätmallistoista. Näitä edullisia tyllihameita (92-140cm) on mm. kuvan tummanvihreänä sekä liilana, hinta vaivaiset 12,95 euroa. 

Kuva: H&M

Nämä hauskat collegepaidat kiinnittivät huomioni supertyttömäisine leikkauksineen! Materiaaleina on kyllä puuvillaan sekoitettua viskoosia tai polyesteria. Ei ehkä äidin ykkösvalinta mutta taitaisivat silti olla erittäin paljon tyttöjen mieleen...!


Ja tässä näitä syksylläkin ihastuttaneita trikoomekkoja kivoilla vöillä. Aika mahtavat värit ja materiaali 100% puuvillaa! Hinta näilläkin mekoilla 12,95.


Ihanaa katsella jo kesävaatteita pakkasten keskellä. Niin se ostolakko. Raita- & lappufarkkutilaus lähtee sitten heti helmikuun puolella. ;) Ensi viikolla on kyllä ohjelmassa Little Copenhagenin ysmy, jonka aikana lakko laitetaan ihan pienen pienelle tauolle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti