maanantai 26. toukokuuta 2014

Äiti ja tytär

Meillä oli tyttöni kanssa kahdenkeskistä laatuaikaa viikonloppuna. Vain äiti ja tytär. Pieni yhteinen aika tuli todella tarpeeseen, kun pienen tytön elämä on heittänyt kärrynpyörää pikkusiskon syntymän myötä. Ennen vauvan syntymää teimme paljon yhdessä asioita ja nyt ne ovat jääneet luonnollisesti vähemmälle. 
Neiti T odotti yhteistä matkaa todella paljon ja lähtöaamu kun viimein koitti oli tyttö silminnähden onnellinen. Yhdessä pakkasimme laukut ja mietimme mitä otetaan junaan evääksi. Junamatka oli ensimmäinen laatuaan ja se taisi olla matkan kohokohta :) Matkustimme siis ystäviemme luokse, kaupunkiin jossa neiti T on myös syntynyt.


Hieman taisi myös jännittää pientä matkaajaa. Matkamme kesti kokonaiset kuusi tuntia ja matkan aikana ehdittiin kysyä aika monta kertaa "koska ollaan perillä?" 
Vaatteet: MR pico
MR keltainen basic dress
Zara farkkuliivi
H&M mustat leggarit
H&M mustat ballerinat


Säät suosivat meitä koko matkan ajan. Oli ihanaa kun tytöt saivat aamulla ensimmäisenä kirmata hellemekot päällä ulos leikkimään. Leikittiin kotileikkiä ja hevostallia. Vietettiin tyttöjen iltaa elokuvaa katsellen ja kynsiä lakkaillen. Parasta oli minusta mennä illalla tytön viereen nukkumaan joka kietoi kädet äidin ympärille. "Äiti meillä on ollut niin mukavaa"! <3
Vaatteet: MR ananasmekko


Kotimatka koitti sunnuntaina. Meillä tytöillä taisi olla jo kova ikävä isiä, vauvaa ja veljiä. Junassa olimme leikkivaunussa ja siellä matka sujuikin oikein rattoisasti leikkien. Liukumäkeä laskettiin matkan aikana aika monta kertaa.



Vaatteet: Zara farkkuliivi
PoP huivi
 Leggarit Next
Kengät Next



Meillä oli oikein onnistunut matka. Molemmat nautittiin joka hetkestä, toivottavasti näitä tulee vielä paljon lisää! <3 

"Kaunis pieni ihminen 
Sä olet ainutlaatuinen
Mitä vastaan tuleekaan,
toista sua ei milloinkaan"
-Johanna Kurkela- Ainutlaatuinen-

Tällä viikolla tulee muuttolaatikot ja muutama viikko eletään sitten laatikoiden keskellä. Yritän ehtiä päivittää kuulumisia mutta palaan viimeistään kun ollaan saatu tavarat uuteen kotiin. :)

Siina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti