sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kesän ekana hellepäivänä

Tämä sunnuntai 18.5. oli sitten kesän 2014 ensimmäinen kunnon hellepäivä, ainakin täällä meilläpäin. Me suuntasimme Linnanmäen huvipuistoon heti aamulla, siellä oli parin tunnin ajan kutsuvieraille ilmainen pääsy kaikkiin laitteisiin. Tytöt saivat päällensä Lindexin ihanat kesätunikat, jotka olin ostanut pari viikkoa aiemmin. Näitä tunikoita on sopivasti kahta eri kuosia, hintaa 16,95 euroa. Aluksi alla pidettiin PdL:n ribbipaitoja (SS14 rose) ja välillä tarvitsi jopa vetää neuletakkia päälle kun tuuli yltyi.


Uusi Kingi-niminen laite veti ehkä eniten kävijöitä, itseltäni jäi kokeilematta tämä hiton korkealta alas putoamisen ilo...


Myöhemmin iltapäivällä oli niin kuuma, +25 varjossa, että pelkillä ohkaisilla tunikoilla pärjäsi mainiosti. Isomman neidin (reilu 107cm pitkä) tunika on 116cm ja pienemmän (n. 90cm pitkä) tunika taas 98cm. Malli on lyhyt ja kuuluu olla leveä, joten näistä voi ostaa helposti yhden koon isomman kuin normaalisti.Äklöä hattaraa oli taas pakko maistaa mutta tällä kertaa se meni lähes kokonaan, ihme kyllä! Isomman neidin tummansininen hellehattu on H&M:ltä, vanha tuttu sydänneuletakki on ostettu Benettonilta syksyllä.Neitien kengät olivat nämä blogissa jo aiemmin esitellyt Nextin perhoskengät. Todella hyvät popot ja sopivan kapealla lestillä niin eivät heilu jalassa.


Upeat pari päivää juhlineen ja muine ohjelmineen, sisätiloihin ei tarvinnut juurikaan mennä, paitsi ehkä päiväunille tai hakemaan lisää ruokaa! Toivottavasti teillä muillakin oli onnistunut viikonloppu. :)


6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit tunikat, varsinkin tuo kukallinen! :)

  VastaaPoista
 2. Niin on, mäkin ihan yllätyin kun Lindexillä nämä näin. :) Nyt vaan lisää hellepäiviä!

  VastaaPoista
 3. Ihana kesä.:)
  Tosi kivat tunikat ja niin suloiset perhoskengät!

  VastaaPoista
 4. Suloiset tytöt ja kauniit tunikat!!! Voisitkohan mitata tuon pienemmän 98cm tunikan olka-helma ja kainalo-kainalo mitan? :) Meillekkin tytölle mietin tätä mutta koko arveluttaa.

  VastaaPoista
 5. Merita: Niinpä! Ja nämä taitaa olla tyttöjen omat lempparit. :)
  Sifia: Kiitos! Tässä tulee mittoja: kainalo-kainalo 31cm, olka-helma n. 40cm :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos mitoista. Meillekkin saapui ihana tunika muutama päivä sitten <3

  VastaaPoista