lauantai 10. toukokuuta 2014

Lastenvaateliike DramaBox

   Pikainen pyörähdys kaupungilla ja löysin tieni ekaa kertaa Helsingin Forumissa sijaitsevaan DramaBox- lastenvaateliikkeeseen. Oih ja voih mitä ihanuuksia siellä olikaan..


 

 Tämä ihastuttava joutsenmekko vei minun sydämen kokonaan mutta se jäi vielä toistaiseksi kauppaan. Ja kyllähän nuo muutkin oli niin ihastuttavia, että olisin hyvin voinut kotiuttaa vaikka kaikki.


Kaikki tuntui matariaaleiltaan todella laadukkailta ja vaatteissa oli ihania yksityiskohtia. Tämä joutsenmekko oli Tina Wodstrup merkkinen, minulle uusi merkki.


Sitten oli ihanan raikkaita ja värikkäitä Blaa! merkin vaatteita. Tämän merkin vaatteita meillä on muutamia ollutkin ja tykännyt olen kovasti niin kuoseista kuin laadustakin.Myymälän löydät siis Forumin kolmannesta kerroksesta.

Kotisivut klik klik!

"DramaBox on lasten muotivaatteiden ja lahjatavaroiden myymälä. Olemme omistautuneita lasten designin kiehtovalle maailmalle. DramaBoxissa teet uusia löytöjä ja tutustut uniikkeihin pohjoismaisiin design tuotteisiin. Myymillämme tuotteilla on tarina kerrottavana. Tule, tutustu ja ihastu!" 


 
 
Ps. Loppuun kerron teille salaisuuden, ensiviikolla arvotaan eräs pieni juttu :)

Terkuin Siina


2 kommenttia: