tiistai 6. toukokuuta 2014

Rimpsuja, kukkia, rusetteja

Kesävaatetukseen kuuluu jo aikalailla vakiona kukkakuosit, pastellivärit sekä tyttömäiset rimpsut ja liehuvat helmat. Voi sitä elämisen keveyttä kun saa potkaista sandaalit jalastaan ja juosta varpasillaan pitkin nurmikkoja. Kesästä haaveillessa muistuu ensimmäisenä mieleen ne alkukesän päivät kun aamulla paljaita sääriä ja varpaita vähän palelee. Viileän aamun muuttuessa hellepäiväksi, ulkona on mukava rientää vilpoisissa vaatteissa: mikä onkaan sen parempi hellevaate kuin väljä mekko, kepeä hamonen tai jumpsuit! Helleasujen materiaalivalinnoissa kannattaa olla tarkkana.

Tähän postaukseen on koottu hieman ihania, tyttömäisiä ja hempeitä hellevaatteita.Tämä ihana mintunvihreä hamonen on saatava pienimmälle!


Hihattomia jumppiksia on useammalla valmistajalla. Näitä meillä on käytössä useampia joka kesä koska ne menevät kätevästi pitkälle syksyyn aluspaidan kanssa.


Ihanaa mintunvihreää puuvillaa pienten tyttöjen mallistossa:


Kesämallistojen kukkaleggarit ja housut ovat kerrassaan ihania! Tänä kesänä muuten äitikin vetäisee jalkaansa kukkivat leggarit ja uhmaa siten ainakin vähäsen ampiaispelkoaan. Suloisia housuja ja leggareita löytyy tytöille lähes kaikilta valmistajilta, tässä kukkia, pitsiä ja perhosia neljässä eri hintaluokassa:


Meillä odotetaan helteitä jo malttamattomina!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti