torstai 15. toukokuuta 2014

Little Copenhagen: Emily

Meidän ihana, taivaansininen Emily-mekko tuli viime viikolla ompelijalta. Nämä oltiin myyty loppuun Lapsimessuilla, joilla en ehtinyt käymään. Jouduimme siis odottelemaan omamme valmistumista pikkuisen hetken mutta kyllä kannatti.
Kangas on vielä kauniimpi kuin mitä muistinkaan! Voin jo nyt kuvitella miten tämä mekko tullaan säilyttämään pienen ikuisuuden, tytöiltä eteenpäin, ehkä heidän omille tyttärilleen asti.


Tämä puuvillainen ihanuus on siis kotimaisen Little Copenhagenin kesämallistoa. Suloisella mekolla on hintaa 39 euroa ja mallihan on tuttu: syksyn mallistossa Emily oli kaunis joulunpunainen.


Sinivalkoinen kuosi huokuu kesätunnelmaa ja tyttömäisestä mallista tulee mieleen oman lapsuuden kesämekot. Mekkoon sopiva sininen pinni löytyi H&M:ltä, useamman rusettipinnin pakkauksesta. Myös valkoinen rusettipanta on tämän kanssa ihan supersuloinen!


Reilu 107cm tytöllä on mekko kokoa 110cm. Pelkäsin helman olevan hieman liian pitkä mutta se onkin juuri omaan makuuni sopiva. Tätä tullaan käyttämään vuodenkin päästä tunikana ja säilytetään aivan varmasti pikkusiskollekin, niin klassisen kaunis se on. Rakastan tätä mekkoa!!!


6 kommenttia: