tiistai 13. toukokuuta 2014

Tyttöjen ihanat pannat (arvonta!)

Me molemmat äidit ollaan aivan hulluina erilaisiin asusteisiin, varsinkin hiuspantoihin. Oma ompeluharrastus lähti liikkeelle kun en löytänyt tytöille sopivia asusteita välikausivaatteisiin ja päätin ommella pipot itse, nyt teen siis myös pantoja. Luulenkin, että pantoja tulee tehtyä tytöille monessa eri värissä, jotta voi valita aina asuun sopivan. Ja miksi ei myös itselle. Pannat on tehty käsin ja kankaana olen käyttänyt trikoota.


Keltavalkoinen rusetti on ihanan pirtsakka ja saa aurinkoisuudellaan jotenkin todella hyvälle tuulelle. Pannan uusi omistaja oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen! Pantaa tullaan käyttämään kesällä varmasti paljon, sillä keltaista ja valkoista löytyy kaapeista runsainmitoin. Kuvan keltainen mekko on PO.Pin.


Neiti T sai okran värisen pannan päähänsä ekaa kertaa äitienpäivänä kun suuntasimme mummolaan koko perheen voimin. Mayoralin liivi pääsi myös ensimmäistä kertaa käyttöön, ruskeat kengät ovat Bisgaardit. Tämä asu yhdistettynä pannan kanssa on aika tyylikäs, vai mitä olette mieltä?Tytöistä toiseksi nuorimmaisella oli myöskin rusettipanta päässään äitienpäivänä. Suloinen valkoinen rusetti yhdistettynä PO.Pin polkadot-kellohelmamekkoon on jollain tapaa ihanan vintage-henkinen asu! Ja (äidille) jotenkin niin kaivattua vaihtelua hempeisiin pitsimekkoihin ja roosaan.Nuorin, ensi viikolla 4kk täyttävä neiti, sai päähänsä vaaleanpunaisen pannan. Uusi PO.Pin jätskimekkokin (74cm) pääsi päälle ensimmäistä kertaa.

  
Täällä odotellaan kesää jo kovasti että pääsee kaikki ihanat mekot käyttöön ja nuo ihanat makkarakintut saavat olla paljaina!


Järjestämme teidän ihanien lukijoiden kesken nyt pienen panta-arvonnan! Arvomme viisi (5 kpl) tällaisia rusettipantoja kunkin voittajan haluamassa sävyssä (n. 15 värivaihtoehtoa) ja koossa. Osallistua voit Facebook-sivullamme: Klik! Osallistumisaika on alkaen keskiviikosta 14.5. ja päättyen perjantaina 16.5.14 klo 21.00. Tarkemmat ohjeet löytyvät facesta. :)


2 kommenttia: