lauantai 17. toukokuuta 2014

Vauvan kesävaatteet

Kävin eilen pyörähtämässä pikaisesti Zarassa päivittämässä hieman vauvan (4kk) kesävaatetusta. Pienten puoli oli täynnä ihanuuksia, ensisilmäyksellä en tiennyt mitä olisin ensimmäisenä mennyt ihastelemaan.


Nämä kerrassaan ihastuttavat rusetti t-paidat kotiutin kolmessa värissä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan niin syötävän suloiset. Rusetti on hieman kullanhohtoinen. Otin koon 74m, vaikka meillä käytetään vielä 62-68cm vaatteita pääasiassa. Näillä oli hintaa vain 5,95e/kpl.Sitten kaksi suloista perhos t-paitaa lähti myös mukaan. Varmasti ihanat vaikka farkku shortsien kanssa käytettäväksi. Näillä oli hintaa myös 5,95e/kpl.Ostin myös ihan perus valkoiset kesähousut, näissä oli mielestäni aika hauska leikkaus.
Nämä samat housut olin ostanut jo aikaisemmin pinkkeinä. Housut 7,95e.Tämän valkoisen mekon kun näin niin se oli rakkautta ensisilmäyksellä, ihana puuhtaanvalkoinen väri ja materiaali oli ihanan pehmoista. Ihana hempeä kukkakirjailu on täydellinen makuuni. Hinta oli 12,95e


Laitoin nuo H&M.n pitsiset kengännauhat vauvan consseihin, niin suloiset. Toiset tossut olen ostanut name-it myymälästä.Tälläiset ostokset tällä kertaa.
Meillä on pian tulossa muutto toiselle paikkakunnalle joten kiirettä riittää. Blogi hieman nyt hiljentyy minun osaltani muuton ajaksi. Ensi viikolla on kuitenkin luvassa äiti-tytär laatuaikaa. Lähdemme yhdessä isomman tytön kanssa junalla muutaman päivän matkalle. Tästä tulossa matkakuvia blogiin.
Aurinkoisia päiviä teille kaikille! :)

Siina

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit, ihania!
    Kiitos tästä postauksesta, nyt on niin paljon helpompi mennä ostoksille!:D

    VastaaPoista
  2. Eipä kestä :) luulen että minun täytyy mennä myös uudestaan sillä muutama juttu jäi vielä kaivelemaan. :)

    VastaaPoista