keskiviikko 28. toukokuuta 2014

SAFARI

Kun kaikenlaiset camouflage't, leopardit ja tiikerin raidat rynnistivät tänä keväänä lastenvaatemallistoihin, ensimmäinen ajatus oli: "Voi ei, taas?" En ollut vieläkään täysin ystävystynyt näiden villimpien kuosien kanssa. Muutenkin innostun hyvin hitaasti mistään erikoisemmista jutuista. Olen kuitenkin pidempään fanittanut mm. Mini Rodinin Jaguar-kuosia, joka on tosi kauniin sävyinen. Itsellänikin on muutamia leo-asusteita. Alkukeväästä silmäilin useaan otteeseen safarihenkisiä vaatteita ja hankin pienimmälle yhdet leoleggarit kokeltavaksi. Niiden leopardikuvio on kuitenkin mustan värinen ja jotenkin "liikaa."


Jokunen kuukausi sitten Pikku Minean Johanna lähetti meille yllätyspaketillisen vaatteita (emme siis ihan todellakaan tienneet mitä oli tulossa!) ja sieltä paljastui i Do-merkkisiä vaatteita. Kauniita, hiekansävyisiä ja safarihenkisiä vaatteita! Pari tunikaa ja leggareita tytöille. Isoin neiti sekosi tuotteisiin ihan täysin ja omaa silmäänikin vaatteet miellyttivät heti. Haaleat sävyt ja hillitty linja oli juuri mitä me kaivattiinkin tämän suositun kesätrendin osalta. Ehdittiin juuri kuvaamaan näitä, ennenkuin ne ihanat helteet karkasivat jonnekkin!


Leopardikuviolliset leggarit ovat hauskat valkoisen ja hempeän mekon kaverina, tuovat sopivasti särmää!


Mekko: Lindex
Legginsit: i Do
Kengät: Next


I Do:n seepratunika on kauniin roosahtava sävyltään ja materiaali erittäin ohutta 100% puuvillaa. Varmasti miellyttävä päällä! Leggarit kietaistiin tällä kertaa vikkelästi päähän, sillä tämä neiti ei helteillä suostu pitkiä lahkeita pitämään.


Tunika: i Do
Shortsit: POMPdeLUX
Leggaripanta: i Do
Kengät: Zara


Ehkä leopardi-innostus pääseekin tänä kesänä valloilleen? Nyt ne ihanat helteet takaisin ja heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti